johannabestabilling

Alla inlägg den 23 februari 2011

Av Johanna B - 23 februari 2011 09:51

Hej!


Förlåt att jag inte blogga igår men igår i morse hann jag inte för jag och mamma och Casper och Oliver skulle åka och se på bio och vi ville så på den tidiga bio och mamma skulle klippa sig innan. Iaf när vi kom in till stan igår så klippte mamma sig och jag köpte mjölk, godis till bion och semlor. Hehe jag råkade mosa semlorna för jag la godiset ovan på.   

Efter det så åt vi på Mconalds och jag var väldigt hungrig eftersom jag inte ätit någon frukost. Och sedan drog vi till bion och såg "Trasse". Den var väldigt rolig och lite sorlig faktiskt. Efter det drog vi till frisören och så klippte jag, Casper och Oliver oss. Det var samma frisörsalong som jag klippte mig hos förra gången och då blev jag inte nöjd så nu hoppades jag på att få en annan frisör men nej jag fick samma. Men nu är jag nöjd om det inte syns. Jag ska snart lägga in en bild så ni får säg vad ni tycker.  När jag kom hem så slappa jag och jag var för trött för att blogga. Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Malin, Adina och Kicki skulle vi ha en tjejkväll? Eller? Sms:a mig hur det blir. Kicki pratade med mig om det igår.

  

Det här är en rörelse bild funkar den? Vad tycks?

  

Tycks?


  

Översätt

Sök i bloggen

Presentation


Jag heter Johanna och är 13 år. På min blogg bloggar jag om allt mellan himmel och jord. Jag gillar läsa, rida, va med kompisar och mm. Jag ÄLSKAR the Twilight Saga och Dimitri Belikov.

bloggsvar

Omröstning

Vad är roligast att göra på datan??
 Blogga
 Spela spel
 Läsa bloggar
 Se på film
 Bilddagboken.se
 Facebook
 Twitter
 Annat

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga mig

7 besvarade frågor

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards